Ministar Hećo uputio čestitku Koncernu JP Elektroprivreda BiH

Povodom 25. septembra, dana Koncerna J.P. Elektroprivreda d.d. Sarajevo, federalni ministar energije, rudarstva i industrije mr. sc. Vahid Hećo, uputio je čestitku u kojoj se navodi:- U ime Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, i u moje lično ime, povodom dana Koncerna upućujem vam iskrene čestitke sa željom za još više uspjeha u budućem radu.

24 septembar 2010.

 

Ministar Hećo uputio čestitku Koncernu JP Elektroprivreda BiH

 

Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vahid Hećo uputio je čestitku svim članovima Koncerna Elektroprivreda BiH povodom prve godišnjice poslovanja u kojoj su već postignuti značajni poslovni rezultati.

 

Kao što je poznato zvaničan datum formiranja Koncerna EPBiH je 25. septembar, a čine ga JP Elektroprivreda BiH, kao vladajuće društvo, i sedam rudnika Federacije, kao zavisna društva. Koncern zapošljava 15.388 radnika.

 

- ""U ime Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, i u moje lično ime, povodom dana Koncerna upućujem Vam iskrene čestitke sa željom za još više uspjeha u budućem radu."", stoji čestitki ministra Heće.