Privredna komora Sarajevo dodjelila Priznanje Elektroprivredi BiH

U povodu sto godina djelovanja Privredne komore Sarajevo na svečanoj akademiji kojoj su prisustvovali brojni privrednici i gosti iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Srbije, održanoj 20 maja, Elektroprivredi BiH dodjeljeno je priznanje za izuzetan doprinos u dosadašnjem radu i djelovanju Komore. Priznanje je i u ime EPBiH primio sekretar Društva Osman Hasanbegović.

21. maj 2010.

 

U povodu sto godina djelovanja

Privredna komora Sarajevo dodjelila Priznanje Elektroprivredi BiH

U povodu sto godina djelovanja  Privredne komore Sarajevo na svečanoj akademiji kojoj su prisustvovali brojni privrednici i gosti iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Srbije, održanoj 20 maja, Elektroprivredi BiH dodjeljeno je  priznanje za izuzetan doprinos u dosadašnjem radu i djelovanju Komore. Priznanje je i u ime EPBiH primio sekretar Društva Osman Hasanbegović.

Pored Elektroprivrede BiH  priznanja su dodjeljena partnerskim privrednim komorama Austrije, Zagreba, Ljubljane i Beograda, te Sarajevskoj pivari, ®eljeznicama FBiH, Fabrici duhana Sarajevo, Klasu, BH Pošti, BH Telekomu i drugima.

Na ovaj način Privredna komora Sarajevo  je ostala vjerna svojim članovima  i dokazala  da je njen doprinos razvoju privrede i ukupnom društvenom razvoju  Sarajeva, Kantona Sarajevo i Bosne i Hercegovine veoma značajan.

Prisutnima  se na se svečanoj akademiji obratio  i član Predsjedništva BiH ®eljko Komšić.